Wie zijn wij?

De Waddinxveense Kunst Kring (WKK) is op 9 februari 1988 opgericht door een groep enthousiaste vrijetijdskunstenaars. De vereniging heeft als doel het bevorderen van de beeldende kunst in brede zin en levert daarmee een belangrijke bijdrage aan het culturele leven in Waddinxveen.
Kunstenaars van alle leeftijden en disciplines kunnen lid worden. Boefen je niet actief de beeldende kunst, maar heb je wel liefde voor kunst en cultuur? Dan kan je natuurlijk ook donateur worden. Inmiddels zijn we druk bezig om nieuwe generaties te betrekken bij de vereniging!
Vanaf september 2023 beschikt de WKK over een eigen permanente locatie in “Wereldwijd”, de oude Kohnstam Mavo, Mauritslaan 55 Waddinxveen.

leden

donateurs

Gloednieuw pand

De WKK organiseert veel leuke activiteiten, cursussen en workshops. Zo is er elke twee weken een Schilder- en tekenochtend, de fotoclub, de Draw Club en de Craft Club. Elke maan dus genoeg te doen! Daarnaast hebben we met regelmaat leerzame cursussen. De docenten van de cursussen en workshops zijn verantwoordelijk voor hun eigen activiteiten en verantwoording.
Hoe de WKK met uw privacy omgaat kunt u lezen in de  Privacyverklaring van de WKK . Verder heeft de WKK het Paula Hupkens Fonds voor minder draagkrachtige kunstenaars. Dit fonds stelt materiaal, zoals doeken, papier, verf of kwasten, beschikbaar.

lezingen per jaar

exposities per jaar

Kunstroutes per 2 jaar

museumexcursies per jaar

Het bestuur

Voorzitter

Theo van der Velde
T: 0182-617 508
M: 06 3083 8227
E: themaveld@ziggo.nl

Secretaris

Greet Baas
T: 0182-619023
E: info@waddinxveensekunstkring.nl 

Penningmeester

Gert Breteler
T: 0182-618 228
M: 06 1452 6765
E: g.breteler@planet.nl

 

Algemene bestuursleden

Jelle Verwerda

Randy de Leeuw

Jaap de Gijt

Stefan Vogels
E: stefan@studiodies.nl
W: www.studiodies.nl

Meer informatie