Genieten van kunst…

Lid worden

 

Het lidmaatschap van de Waddinxveense Kunstkring staat open voor alle belangstellenden uit Waddinxveen en nabije omgeving. 

De contributie voor leden bedraagt € 32,50 per persoon.

De contributie voor donateurs bedraagt €27,50 per persoon. Donateurs zijn echter uitgesloten om deel te nemen aan exposities en aan alle lessen en studies die de WKK organiseert.

Leden en donateurs hebben gratis toegang tot lezingen Ook ontvangen zij 8x per jaar een Nieuwsbrief. De Nieuwsbrief wordt per email verzonden, dit in verband met milieu en porto kosten. Heeft u geen e-mail, dan komt er voor verzendkosten €30,= per jaar bij. 

Ook kunnen leden deelnemen aan andere door de WKK georganiseerde activiteiten. Voor deze activiteiten wordt wel een bijdrage in rekening gebracht voor de gemaakte kosten voor deze activiteiten.

Al met al biedt de WKK een inhoudelijk programma met genoeg aanknopingspunten voor nieuwe contacten.

De WKK stelt zijn leden, die actief zijn op het gebied van beeldende kunst, regelmatig in de gelegenheid hun werk te exposeren in hallen van diverse gebouwen. Tevens worden er jaarlijks vrij toegankelijke exposities in de Remonstrantse kerk gehouden. Een Open Atelier Route door Waddinxveen wordt om de twee jaar door de WKK georganiseerd.

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor onze administratie en worden niet verstrekt aan andere instanties.
Na ontvangst van uw aanmeldingsformulier ontvangt u onze bevestiging en factuur binnen enkele dagen.

Hoe de WKK met uw privacy omgaat kunt u lezen in de  Privacyverklaring van de WKK .

Spreekt dit u aan en u wilt genieten van kunst en/of actief deelnemen klik dan voor het aanmelden op  Aanmelding lid donateur WKK