Genieten van kunst…

Lid of donateur worden

 

Het lidmaatschap van de Waddinxveense Kunstkring staat open voor een ieder uit Waddinxveen en nabije omgeving. 

De contributie voor leden bedraagt € 32,50 per persoon. Als lid kunt een eigen pagina laten aanmaken op de website waarin u foto’s van uw creaties kunt plaatsen.

De contributie voor donateurs bedraagt €27,50 per persoon. Donateurs zijn echter uitgesloten van deelname aan exposities en lessen en studies die de WKK organiseert.

Leden en donateurs hebben gratis toegang tot lezingen Ook ontvangen zij 8x per jaar een Nieuwsbrief. De Nieuwsbrief wordt per email verzonden, dit in verband met milieu en porto kosten. Heeft u geen e-mail, dan komt er voor verzendkosten €30,= per jaar bij. 

De WKK stelt zijn leden in de gelegenheid hun werk te exposeren in diverse openbare gebouwen of andere vertrekken. Een Open Atelier Route door Waddinxveen wordt om de twee jaar door de WKK georganiseerd.

Ook kunnen leden en donateurs deelnemen aan andere door de WKK georganiseerde activiteiten, zoals excursies. Voor deze activiteiten wordt wel een bijdrage in rekening gebracht voor de gemaakte kosten voor deze activiteiten.

Al met al biedt de WKK een inhoudelijk programma met veel  aanknopingspunten voor (nieuwe) contacten.

Wees van harte welkom om lid/ donateur te worden en te genieten van de faciliteiten.

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor onze administratie en worden niet verstrekt aan andere instanties.
Na ontvangst van uw aanmeldingsformulier ontvangt u onze bevestiging en factuur.

Hoe de WKK met uw privacy omgaat kunt u lezen in de  Privacyverklaring van de WKK .

Wees van harte welkom om (actief) lid/ donateur te worden en te genieten van de door de WadinxvenseKunstKring geboden aciliteiten: klik dan hier voor het aanmelden op  Aanmelding lid donateur WKK