Genieten van kunst…

Korte presentaties van de FCW fotografen.

Onder de foto’s die wij tijdens de excursie maken staan de initialen van de fotograaf.
Onderstaand vind je de initialen van de fotograaf met naam, portret foto’s en korte presentatie.

 

AG Albert Grooten. 

 

BD Bianca Dubbe. 

 

GB Greet Baas. 

 

Gé Koppenhagen. Ik ben in 2022 lid geworden van FCW. Fotograferen doe ik al jaren lang, vooral in familieverband en in de vakanties. Ik leer veel in technisch en artistiek opzicht door  de bespreking van elkaars foto’s. De praktijk komt stevig aan bod door op tal van plaatsen foto’s te gaan maken. Heel leerzaam en plezierig in een sociale omgeving!!
HW Harry Weijs. Door fotogra- feren leer ik beter naar mijn omgeving te kijken en ervan te genieten. Dat kan een zons- ondergang zijn, het strand en de zee, maar ook de architectuur in een stad. Ik wil verder komen met fotografie. Daarom doe ik in groepsverband mee aan activiteiten, waaronder die van de fotoclub FCW van de Waddinxveense Kunstkring.

 

JB Joke vd Bosch. 

 

JE Jaap Epema. Ik fotografeer al jaren. In 2003 kocht ik mijn eerste digitale camera. Nu fotografeer ik voornamelijk met NIKON D800e, Sony RX100 VII en Samsung telefoon met voorliefde voor zwart-wit. Software voor nabewerking PhotoShop en Snapseed op de telefoon. Mijn motto is “Als je het ziet kan je prachtige foto’s maken”.

 

JS Jan van Steen. Ik fotografeer voor mijn hobby vooral tijdens vakanties en atletiekwedstrijden (bij SC Antilope). Maar ik merk dat verbetering mogelijk is en hoop via deelname aan de fotoclub en feedback van de andere deelnemers mijn vaardigheden te verbeteren.

 

MS Martha Smits. Vroeger op reis met met fotorolletjes 24 opnamen ISO 100. Nu geen beperkingen meer. Maar lang niet altijd gaf de foto het beeld weer van wat ik beleefde. Verdere verdieping, een beter toestel en de fotoclub geven mij meer inzicht ienmet name het anders kijken naar objecten,  gebouwen, dieren, landschappen. Een nieuwe hobby is ontstaan!

 

PM Paul Mulder. Ik was 12 0f 13 toen ik mijn eerste foto’s maakte met mijn AGFA klick-klack. Die maakte 4-kante zwart wit foto’s, 6×6 formaat. Vandaar mijn voorliefde voor 4-kante foto’s. Maar met 16:9 formaat kan ik mijn foto’s mooi beeldvullend op de TV afspelen. Met FCW op stap, foto’s maken en bespreken is inspirerend, leuk en leerzaam.

 

RW Rinus Westveer. 

 

TB Ton vd Berg. Vroeger fotografeerde ik met een Yashica in zwart-wit en ontwikkelde het filmrolletje zelf. De doucheruimte was mijn ‘donkere kamer’. Fotograferen is al heel lang een hobby van mij. Op stap in de vrije natuur heb ik altijd mijn camera stand-by. Bij de FCW is het plezierig om met elkaar foto’s te maken en deze daarna te bespreken.

 

TV Theo vd Velde. 

Naam