Genieten van kunst…

Museumexcursies

De Waddinxveense Kunst Kring organiseert circa twee maal per jaar een busreis naar een aansprekende tentoonstelling in een bekend of soms ook in een minder bekend museum in Nederland.
Contactpersoon: Randy de Leeuw. Bereikbaar per email wkk@kpnmail.nl

Komende excursie: Museumexcursie ‘Op reis met Vincent’ 8 december ’23.

Op vrijdag 8 december 2023 willen wij naar het Drents Museum in Assen en de tentoonstelling ‘Op reis met Vincent’ bezoeken. Wij kunnen kennismaken met het minst bekende werk van Vincent van Gogh. Deze speciaal samengestelde tentoonstelling laat schilderijen, tekeningen en aquarellen zien die Vincent van Gogh maakte tijdens zijn verblijf in Drenthe in 1883, evenals werken van zijn tijdgenoten en zijn inspiratiebronnen. De excursie sluit overigens mooi aan bij de lezing ‘Vincent van Gogh in Drenthe en Parijs’ die Carina Mathot op 24 oktober jl. voor de WKK heeft gegeven.  Meer informatie over de tentoonstelling vindt u als volgt: https://drentsmuseum.nl/nl/tentoonstellingen/op-reis-met-vincent
De kosten voor deze museumexcursie bedragen € 65,00 per persoon voor WKK-leden en -donateurs en € 70,00 voor introducées. De museumexcursie is inclusief vervoer per touringcar, koffie/thee met gebak na aankomst, een uitgebreide lunch met brood, soep en vruchtensap/melk. De entreeprijs bedraagt € 15,00 per persoon en is dus niet bij voornoemde bedragen inbegrepen. Voor o.a. de Museumkaart en de Vriendenloterij VIP-kaart is de toegang gratis. Een groepsrondleiding is mogelijk bij een minimum van 10 deelnemers, kosten € 6,00 p.p. Een audiotour is niet beschikbaar. De minimum deelname is 35 personen om deze excursie mogelijk te maken. U kunt u aanmelden via: wkk@kpnmail.nl  met vermelding van uw naam en eventueel mede deelnemers. Uw aanmelding wordt definitief na ontvangst van uw betaling op rekeningnummer NL19INGB0007653851 t.n.v. Waddinxveense Kunst Kring onder vermelding van ‘Museumexcursie Drenthe’. De sluitingstermijn voor uw aanmelding is 15 november 2023. Mocht deze excursie niet doorgaan, dan ontvangt u uw betaling uiteraard weer terug. De annuleringskosten bedragen 100% wanneer u zelf annuleert. U kunt zonder kosten wel een plaatsvervanger benoemen.
Informatie: Randy de Leeuw
wkk@kpnmail.nl