Genieten van kunst…

 Waddinxveense Kunst Route op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober 2023

De Waddinxveense Kunst Route is een populaire route om kennis te maken met Waddinxveense kunstenaars en hun kunstwerken. Om de twee jaar organiseert de Waddinxveense Kunst Kring deze route waarin deze kunstenaars hun woonhuizen, tuinen of ateliers openstellen voor belangstellenden. Daarnaast is is in ons nieuwe onderkomen aan de Mauritslaan 55 in Waddinxveen een centrale plaats voor een groepsexpositie.

Dit jaar vindt de Waddinxveense Kunst Route (WKR) plaats op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober. (WKR). Op negen plaatsen in Waddinxveen tonen dertig kunstenaars van de Waddinxveense Kunst Kring hun werk.

Twaalf kunstenaars doen dit alleen of met 1 of 2 andere kunstenaars thuis, terwijl de andere achttien kunstenaars kiezen voor een groepsexpositie in ons nieuwe onderkomen aan de Mauritslaan 55 in Waddinxveen.

U zult een grote variëteit aan schilderijen, foto’s, beeldhouwwerken, sieraden, keramiek en sculpturen op de route tegenkomen. Bezoekers kunnen bij iedere kunstenaar een boekenlegger krijgen met afbeeldingen van hun werk.