Genieten van kunst…

Cultuurhuys De Kroon: exposities

(Exposanten!: Als u wilt exposeren in Cultuurhuys De Kroon, dan email verzoek sturen naar  info@cultuurhuysdekroon.nl  of  info@waddinxveensekunstkring.nl )

Gedurende het gehele voorjaar van 2023 zijn op de eerste verdieping van Cultuurhuys de Kroon (tegenover de balie van de bibliotheek) aquarellen, tekeningen en cartoons van Lies van Straalen te zien. Lies maakte deze kunstwerkjes van vele Waddinxveense plekken en gebeurtenissen voor het voormalige Weekblad van Waddinxveen.

Jubileumexpositie Waddinxveense Kunstkring.

Van 26 april 2023 tot 7 juni 2023 houdt de Waddinxveense Kunstkring, die dit jaar 35 jaar bestaat, een jubileumexpositie in de binnen- en buitenvitrines van Cultuurhuys De Kroon aan het Gouweplein in Waddinxveen. 

Na de succesvolle lente-expositie in de Remonstrantse Kerk worden de daar getoonde  werken nu 6 weken lang in de Kroon geëxposeerd, zodat een nog groter publiek van dit werk kan genieten. Naast exposities organiseert de WKK ook lezingen, excursies, schilder- en tekenochtenden en fotoactiviteiten voor de Waddinxveense kunstliefhebbers.