Genieten van kunst…

BEN JIJ DE MAKER VAN HET NIEUWE KUNSTWERK IN PARK “DE BEUKENKOF” WADDINXVEEN?

Persbericht kunstwerk Beukenhof

We nodigen beeldend kunstenaars van harte uit om mee te doen aan de prijsvraag en een schetsontwerp in te sturen voor het maken en plaatsen van een kunstwerk dat komt te staan in het park De Beukenhof, tegenover het gemeentehuis van Wadinxveen.

Spelregels kunstwerk park Beukenhof Waddinxveen.

   De Waddinxveense Kunst Kring en de gemeente Waddinxveen hebben de handen ineengeslagen om een nieuw kunstwerk te laten ontwerpen. We nodigen beeldend kunstenaars van harte uit om mee te doen aan de prijsvraag en een schetsontwerp in te sturen. Zo maken zij kans op de opdracht: het ontwerpen, maken en plaatsen van een kunstwerk. Het kunstwerk komt te staan in het park De Beukenhof, tegenover het gemeentehuis. 

   We willen een kunstwerk laten maken welke past bij de locatie.
Voor het nieuwe kunstwerk in Waddinxveen is een plek gereserveerd recht tegenover het nieuwe gemeentehuis in het park De Beukenhof. In het park staat al een fontein, kunt u heerlijk zitten en staat volop groen. Om het park compleet te maken willen de Kunst Kring en de gemeente graag een kunstwerk laten maken welke past bij deze locatie.

   We vragen beeldend kunstenaars om een ontwerp te maken en in te sturen.
Voor het kunstwerk zijn spelregels opgesteld. Op basis van deze spelregels kunnen beeldend kunstenaars hun ontwerp insturen. Meer informatie over de prijsvraag kunt u lezen op  Spelregels kunstwerk park Beukenhof Waddinxveen.

  Wil je meer informatie over de spelregels en hoe je je ontwerp kunt opsturen? Stuur dan een e-mail naar kunstwerkbeukenhof@waddinxveen.nl

De inwoners van Waddinxveen stemmen op de ingestuurde ontwerpen.
Op 8 januari 2024 sluit de inschrijftermijn. Daarna kunnen de inwoners van Waddinxveen hun stem uitbrengen. De ontwerpen met de meeste stemmen gaan door naar de volgende ronde. De beoordelingscommissie maakt vervolgens een keuze uit drie ontwerpen die verder uitgewerkt mogen worden. Tot slot kiest het college van B&W een ontwerp welke uitgevoerd gaat worden.

Locatie: