Genieten van kunst…

WadCultureel

WadCultureel op 10, 11 en 12 september 2021

De organisatie van WadCultureel is al volop bezig met de voorbereidingen en hopen samen met een grote groep cultuurliefhebbers een mooi programma neer te zetten. Ook dit jaar is alles onder voorbehoud i.v.m. Corona. Bij alles wat er plaatsvindt gelden natuurlijk de Corona(huis)regels.

Cultuur staat centraal tijdens WadCultureel in Waddinxveen, hét evenement dat ieder jaar in september een podium biedt aan iedereen die zich bezighoudt met cultuur.

WadCultureel opent op vrijdagavond met een klassiek concert. Op zaterdag presenteert cultureel Waddinxveen en omgeving zich op podia en op de Kunst- en Cultuurmarkt. Daarnaast wordt de Cultuurprijs uitgereikt, is er Waddinxveen ’s Got Talent, wordt er geschilderd op “Montmartre” en zijn de Waddinxveense monumenten open. Ook dit jaar is er Waddinxveen Bakt! Jazze aan de Nesse sluit het evenement op zondagmiddag af.

Het kloppende hart van WadCultureel is uiteraard de Kunst- en Cultuurmarkt op het Gouweplein op zaterdag 11 september 2021 . In talloze kramen presenteren Waddinxveense culturele verenigingen uit Waddinxveen en omgeving en zij die zich (zijdelings) met culturele activiteiten bezighouden zich.

Uiteraard is de Waddinxveense Kunst Kring dit jaar weer met een eigen kraam vertegenwoordigd.

Deelname Montmarte

Algemeen

De marktkramen worden ook dit jaar rondom het Gouweplein opgebouwd. Het Montmartre live schilder evenement is opnieuw een grootse happening.

Heeft u interesse om hier aan deel te nemen dan kunt u zich aanmelden via info@wadcultureel.nl.

Het advies is om u ruim op tijd aan te melden. Dan kan de organisatie ervoor zorgen dat zij voldoende schilderezels, krukken en andere spullen neerzetten. WadCultureel informeert u tijdig over de juiste locatie en tijdstip van Montmartre.

 

Eigen kraam

Wilt u een eigen kraam huren dan kunt u dit rechtstreeks via Doe mee – WadCultureel doen. Dit is wel op eigen kosten.