Genieten van kunst…

Mededeling van Marlène van der Velden aan de schilder- en tekenvrienden in de Hoge Noot via bijgaande link: Mededeling voor Hoge Noot

Schilderochtenden in De Hoge Noot

Een aantal leden van de Waddinxveense Kunst Kring komen eens per veertien dagen bijeen om te schilderen of te tekenen. Zij werken zelfstandig aan een door hen zelf gekozen onderwerp met zelfgekozen materialen. In een gemoedelijke sfeer laten zij laten elkaar zien hoe zij werken en met welke materialen. Zo worden er ideeën uitgewisseld en op die manier inspireren zij elkaar in ontwikkeling en nieuwe technieken. Veelal is er na afloop een bespreking over de vorderingen van de werkstukken.

Per jaar vinden er twee sessies van acht ochtenden plaats, een sessie in het voorjaar en een sessie in het najaar. De schilderochtenden vinden plaats in het  gebouw van Concordia “De Hoge Noot” aan de Jan Willem Frisoweg tussen 9.00 en 12.00 uur.

De datums voor de komende voorjaarsessie zijn : 8 en 22 januari, 5 en 19 februari, 4 en 18 maart en 1 en 15 april 2020.

Voor deze schilderochtenden is de bijdrage € 35,= per sessie voor leden en donateurs. Uiteraard kunt u altijd even binnen lopen om de sfeer te proeven en een kopje koffie of thee te drinken.

Contactpersoon voor deze schilderochtenden is Marlène van der Velde. Aanmelden of nadere informatie vragen kan door te bellen naar 0182 617 508 of een e-mail te sturen naar: marlenevdvelde@gmail.com .