Genieten van kunst…

Schilderochtenden in De Hoge Noot

Een aantal leden van de Waddinxveense Kunst Kring komen eens per veertien dagen bijeen om te schilderen of te tekenen. Zij werken zelfstandig aan een door hen zelf gekozen onderwerp met zelfgekozen materialen. In een gemoedelijke sfeer laten zij laten elkaar zien hoe zij werken en met welke materialen. Zo worden er ideeën uitgewisseld en op die manier inspireren zij elkaar in ontwikkeling en nieuwe technieken. Veelal is er na afloop een bespreking over de vorderingen van de werkstukken.

Algemeen, locatie en aanvangstijdstip

Per jaar vinden er twee sessies van acht ochtenden plaats, een sessie in het voorjaar en een sessie in het najaar. De schilderochtenden vinden plaats in het gebouw van Concordia “De Hoge Noot” aan de Jan Willem Frisoweg tussen 9.00 en 12.00 uur.

Voor deze schilderochtenden is de bijdrage € 35,= per sessie voor leden en donateurs. Uiteraard kunt u altijd even binnen lopen om de sfeer te proeven en een kopje koffie of thee te drinken.

Contactpersoon voor deze schilderochtenden is Marlène van der Velde. Aanmelden of nadere informatie vragen kan door te bellen naar 0182 617 508 of een e-mail te sturen naar: marlenevdvelde@gmail.com .

Najaar sessie

Woensdag 8 september jl. was het zover. Na anderhalf jaar kon de schilder- en tekenclub eindelijk weer bijeen komen in de Hoge Noot.
Onder het genot van een lekker stukje appeltaart werd de oude draad snel opgepakt. Vol enthousiasme kwamen de nieuwe kunstwerken weer tot leven en deden de nodige verhalen de ronde.
Altijd vooruit kijken, dat is wat de schilder- en tekenclub ook in de komende maanden wil koesteren. Onderstaande foto’s hiervan zeker een goede impressie

In het najaar zijn de schilder- en tekenochtenden op 8 en 22 september, 6 en 20 oktober, 3 en 17 november en 1 en 15 december 2021. Wilt u een keer inspiratie opdoen en de mooie kunstwerken bewonderen, dan wordt u graag uitgenodigd voor een kopje koffie of thee.