Genieten van kunst…

Schilderochtenden in De Hoge Noot

Een aantal leden van de Waddinxveense Kunst Kring komen eens per veertien dagen bijeen om te schilderen of te tekenen. Zij werken zelfstandig aan een door hen zelf gekozen onderwerp met zelfgekozen materialen. In een gemoedelijke sfeer laten zij laten elkaar zien hoe zij werken en met welke materialen. Zo worden er ideeën uitgewisseld en op die manier inspireren zij elkaar in ontwikkeling en nieuwe technieken. Veelal is er na afloop een bespreking over de vorderingen van de werkstukken.

Algemeen, locatie en aanvangstijdstip

Per jaar vinden er twee sessies van acht ochtenden plaats, een sessie in het voorjaar en een sessie in het najaar. De schilderochtenden vinden plaats in het gebouw van Concordia “De Hoge Noot” aan de Jan Willem Frisoweg tussen 9.00 en 12.00 uur.

Voor deze schilderochtenden, welke uitsluitend voor leden zijn, is de bijdrage € 45,= per sessie. Uiteraard kunt u altijd even binnen lopen om de sfeer te proeven en een kopje koffie of thee te drinken.

Contactpersoon voor deze schilderochtenden is Marlène van der Velde. Aanmelden of nadere informatie vragen kan door te bellen naar 0182 617 508 of een e-mail te sturen naar: marlenevdvelde@gmail.com .

Voorjaar sessie

De voorjaar sessie van de schilder- en tekenochtenden start op woensdag 11 januari 2023 in de Hoge Noot.
Uiteraard ook hierbij nog een slag om de arm met betrekking tot de dan mogelijk geldende maatregelen.

De overige gereserveerde data zijn: 25 januari, 8 en 22 februari, 8 en 22 maart, 5 en 19 april 2023.

Mocht u geïnteresseerd zijn in de activiteiten van deze creatieve ochtenden of wilt u tussen 09.30 uur en 11.00 uur een kopje koffie of thee drinken met de deelnemers, dan graag (vooraf) een e-mail sturen naar:
marlenevdvelde@gmail.com