Genieten van kunst…

Museumexcursies

De Waddinxveense Kunst Kring organiseert twee maal per jaar een busreis naar een aansprekende tentoonstelling in een bekend of soms ook in een minder bekend museum in Nederland.

Voor een dagreis is de bijdrage  + €75,- (gemiddeld bedrag) per lid of donateur met museumkaart en is inclusief lunch. Daarbij betalen introducés €10.- extra.

Contactpersoon voor deze dagreizen is Randy de Leeuw. Bereikbaar per email wkk@kpnmail.nl.

Komende excursie

Helaas moet het bestuur u mededelen dat de museumexcursie dit najaar niet zal plaatsvinden. De organisatie doet zijn uiterste best om deze excursie wel in het voorjaar van 2023 te organiseren.

Nog steeds hanteren veel musea bij het reserveren een tijdslot, is de ruimte voor het nuttigen van een lunch, koffie o.i.d. beperkt en lopen ook de kosten alsmaar op. Reden voor het bestuur om alles nogmaals “goed tegen het licht te houden”. Is er sprake van een tijdslot, is het onderwerp interessant voor “een noodzakelijke volle bus” en met name zijn de kosten niet te hoog?

Daarom hopen wij u, zoals eerder opgemerkt helaas gedwongen door de omstandigheden, binnenkort meer kunnen vertellen over het wanneer en tegen welke kosten wij een geschikt museum kunnen bezoeken

U hoort dus nog van ons!