Genieten van kunst…

Museumexcursies

De Waddinxveense Kunst Kring organiseert twee maal per jaar een busreis naar een aansprekende tentoonstelling in een bekend of soms ook in een minder bekend museum in Nederland.

Voor een dagreis is de bijdrage  + €50,- (gemiddeld bedrag) per lid of donateur met museumkaart en is inclusief lunch. Daarbij betalen introducés €10.- extra.

Contactpersoon voor deze dagreizen is Randy de Leeuw. Bereikbaar per email wkk@kpnmail.nl.

Komende excursie

Het bestuur van de Waddinxveense Kunst Kring had gehoopt dat er een mogelijkheid zou zijn om weer een museumexcursie te organiseren in november 2021. Het bestuur ontving van enkele leden een suggestie voor een bezoek aan een van de vele musea.

Er zijn vele mogelijkheden. Op de populaire exposities verwacht men een grote toeloop. Wel of niet in groepsverband. Aan een bezoek in groepsverband worden meer eisen gesteld en er dient een tijdslot te worden aangevraagd. Het busvervoer in groepsverband is mogelijk indien iedereen een mondkapje draagt. Tijdens lunchtijd ontstaat er vanzelf een ophoping van groepen mensen.

Het W.K.K. bestuur heeft na overweging besloten om een groepsexcursie uit te stellen tot het voorjaar van 2022, er vanuit gaande dat het vrij bewegen dan aan minder regels zal zijn gebonden.