Genieten van kunst…

Mary Molenaar

Mary Molenaar

Bezigheidstherapeut & Kunstenaar

Mijn creativiteit zit voornamelijk in schilderen en fotograferen. Mijn schilderwerk is een interpretatie van mijn omgeving. Het is mijn persoonlijke poging om dingen simpeler te willen maken als het leven complex is. Met mijn kleurrijk palet onderzoek ik het effect van licht, diepte, saturatie, lijnen, tonen en schaduw. Ik vang wat ik zie en vertaal dat in een acryl op canvas. Mijn jarenlange verblijf in het buitenland vormt een inspiratiebron voor mijn werk.
Ik schilder graag semi-abstract met acrylverf en iets meer nauwkeurig met aquarel en gebruik gemixte technieken. Het thema varieert tussen landschappen, bossen en portretten.
Sinds 2022 schilder ik (weer) met aquarelverf.  Kunst is een reis en die reis is eindeloos; Kleur, licht, textuur en reflectie zijn basisthema’s en de vaste componenten in mijn werk. Ik navigeer graag tussen intuïtief en spontane technieken en gecontroleerde realiteit. Altijd zoekend naar de juiste balans.
Mary is lid van de Waddinxveense Kunstkring en werkt als bezigheidstherapeut op een Dagbesteding voor Verstandelijk Beperkten.
Hieronder staat een impressie van mijn l schilderijen. Ook mijn website is zeker een bezoek waard.

France Fields

Canmore Canada

Tuareg

The Afghan Girl