Genieten van kunst…

SK ArtLab

 

Nu te zien in het SK ArtLab

Ingrid Bos-Sonnenberg is nu in het SK ArtLab

Schilderijen en torso’s geschilderd in kleuren waar je helemaal blij van wordt. Ingrid werkt met olieverf. De kleuren en bijzondere vormen spatten uit het SK ArtLab. De kunstwerken zijn tot en met 8 juli te zien in het SK ArtLab. Dus kom snel kijken!

De objecten zijn abstract en ontstaan vanuit haar gevoel. Stap voor stap worden de kleuren zorgvuldig opgebouwd. Laag voor laag wordt de verf, vaak met een paletmes, aangebracht en groeit het kunstwerk onder haar handen. De laatste lagen worden steeds dikker en expressiever.

Er ontstaat nog meer dynamiek in het werk door de verf te combineren met andere materialen, zoals zand, papier of stukjes stof. Als kijker kun je er fantasie wel in kwijt.

Tegenwoordig maakt Ingrid niet alleen schilderijen op doek, maar gebruikt ook objecten als basis en transformeert deze daarmee tot kunstobject.

Kom kijken in het SK ArtLab, want voor je het weet is er al weer een volgende expositie. Er is al een hele line-up van kunstenaars die de komende maanden exposeren.