De Waddinxveense Kunst Kring (WKK) presenteert dit najaar de expositie Flora en Fauna. Van eind oktober tot begin november kunt u genieten van een week vol kunst in ons gebouw aan de Mauritslaan.

De expositie toont werken van onze leden, die zich hebben laten inspireren door de schoonheid van de natuur: planten en dieren staan centraal in schilderijen, tekeningen, foto’s en andere kunstvormen.

Dit jaar is er iets bijzonders toegevoegd: naast de werken van de volwassen kunstenaars, exposeren ook kinderen uit groep 7 en 8 van een Waddinxveense basisschool. Daarnaast doen leerlingen van één van onze huidige curssussen ‘Algemene Creatieve Vorming’ ook mee. Zij laten 3D creaties zien in hetzelfde thema.

We hebben allemaal met veel enthousiasme gewerkt aan kunstwerken met hetzelfde thema, Flora en Fauna. Hun creaties zijn te bewonderen in de aangrenzende ruimte, waar normaal onze fotografen samenkomen en het bestuur vergadert. Dit maakt de expositie extra speciaal, omdat jong talent nu ook een podium krijgt om hun werk aan het publiek te laten zien.

De WKK is trots op de samenwerking met de school en hoopt hiermee meer kinderen te inspireren om zich met kunst bezig te houden. Het belooft een prachtige week te worden waarin jong en oud samenkomen om kunst te maken en te bewonderen. Iedereen is van harte welkom om de expositie te bezoeken!

Locatie: Mauritslaan 55, Waddinxveen

Datum: 25 oktober t/m 3 november 2024

Mis deze unieke expositie niet!