Genieten van kunst…

Annemiek van Eeden

Kunstvorm: fotografie.

Het begon allemaal met een kleine pocket camera. De in mijn ogen bijzondere momenten wist ik met een beetje geluk op de plaat te zetten. Maar al snel wilde ik bewust de beelden die ik in mijn hoofd had overbrengen op de gevoelige plaat.

Ik ben lid geworden van een forum, waar ik gerichte feedback krijg en mijn verbeterpunten leer ontdekken. Daarnaast heb ik veel contact met medefotografen om zo ideeën en inspiratie te blijven opdoen.

Het is ondertussen enkele jaren later. Een eigen stijl begint zich te vormen en laat zich omschrijven als “een tikkeltje eigenwijs”. Ook mijn apparatuur is ondertussen volwassen geworden.
Ik ben nieuwsgierig naar meer en ga het pad verkennen van de fotografie in opdracht. Een nieuwe stap van deze hobby die ondertussen mijn passie is geworden. Per 1 juli 2014 sta ik ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Mijn website is een verzameling van platen die weergeven hoe ik de wereld bekijk, waar ik van geniet en wat voor mij de bijzondere momenten in het leven zijn. Daarnaast vindt u daar verschillende resultaten van foto’s die in opdracht gemaakt zijn.

De eerste foto’s hieronder zijn een impressie van recente datum.

Ik hoop dat u met mij mee geniet!

Hieronder een impressie van wat oudere foto’s: