Genieten van kunst…

Open Atelier Route 

Open Atelier Route op zaterdag 5 en zondag 6 oktober 2019

De Open Atelier Route is een populaire route om kennis te maken met de Waddinxveense kunstenaars en hun getoonde kunstwerken. Om de twee jaar organiseert de Waddinxveense Kunst Kring deze route waarin deze kunstenaars hun woonhuizen, tuinen of ateliers openstellen voor belangstellenden. Daarnaast is de ruimte op Doorsteek 1 in het winkelcentrum Gouweplein in Waddinxveen een centrale plaats voor een aantal kunstenaars buiten Waddinxveen.

Op 5 en 6 oktober aanstaande zal weer de 2-jaarlijkse Open Atelier Route worden gehouden.

Maar liefst 36 enthousiaste leden van de Waddinxveense Kunst Kring tonen graag hun  eigen werk aan belangstellenden en vaak is hun kunst te koop.

Op 18 locaties, verspreid over Waddinxveen, bent u van harte welkom op zaterdag 5 en zondag 6 oktober tussen 11.00 en 17.00 uur. Echter 4 locaties zijn alleen op zaterdag te bezoeken.

U zult een grote variëteit aan schilderijen, foto’s, beeldhouwwerken, sieraden, keramiek en sculpturen in uw route tegenkomen. Bezoekers kunnen bij iedere kunstenaar een boekenlegger mee krijgen met afbeeldingen van hun werk.

Een plattegrond met de deelnemende locaties is o.a. verkrijgbaar tijdens WadCultureel op 14 september bij de stand van de Waddinxveense Kunst Kring.

Op de pagina Kunst van Leden van deze website kunt u alvast een voorproefje zien van het werk van sommige kunstenaars.

Zodra de deelnemers bekend zijn volgt er meer informatie op deze website over exposanten en route. Ook de plattegrond met deelnemers zal hier te vinden zijn.

 

Informatie voor WKK leden

Zoals bekend uit de NieuwsBrieven zal de Open Atelier Route dit jaar plaatsvinden op zaterdag 5 en zondag 6 oktober. De opening vindt plaats op vrijdag 4 oktober om 17.00 uur in Doorsteek 1 in het winkelcentrum Gouweplein. Deze ruimte is in de eerste instantie bestemd voor leden die buiten Waddinxveen wonen. Daarnaast is er beperkt plaats voor leden die onmogelijk thuis kunnen exposeren. Als er meer aanmeldingen zijn dan plaatsen, dan een commissie binnen het bestuur de beschikbare plaatsen toewijzen.

Aanmelden via het aanmeldingsformulier dat per email verzonden is of via Inschrijf-OAR-WKK 2019