Genieten van kunst…

Open Atelier Route op zaterdag 5 en zondag 6 oktober 2019

De Open Atelier Route is een populaire route om kennis te maken met de Waddinxveense kunstenaars en hun getoonde kunstwerken. Om de twee jaar organiseert de Waddinxveense Kunst Kring deze route waarin deze kunstenaars hun woonhuizen, tuinen of ateliers openstellen voor belangstellenden. Daarnaast is de ruimte op Doorsteek 1 in het winkelcentrum Gouweplein in Waddinxveen een centrale plaats voor een aantal kunstenaars buiten Waddinxveen.

Op 5 en 6 oktober aanstaande zal weer de 2-jaarlijkse Open Atelier Route worden gehouden. Maar liefst 36 enthousiaste leden van de Waddinxveense Kunst Kring tonen graag hun  eigen werk aan belangstellenden en vaak is hun kunst te koop.

Op 18 locaties, verspreid over Waddinxveen, bent u van harte welkom op zaterdag 5 en zondag 6 oktober tussen 11.00 en 17.00 uur. Echter 4 locaties zijn alleen op zaterdag te bezoeken.

U zult een grote variëteit aan schilderijen, foto’s, beeldhouwwerken, sieraden, keramiek en sculpturen in uw route tegenkomen. Bezoekers kunnen bij iedere kunstenaar een boekenlegger mee krijgen met afbeeldingen van hun werk.

Een poster met plattegrond met de deelnemende locaties is o.a. verkrijgbaar tijdens WadCultureel op 14 september bij de stand van de Waddinxveense Kunst Kring. Deze poster is ook te downloaden via de link Poster-OAR-2019 A3 

Een eenvoudige afdruk van plattegrond en deelnemers is te maken via de link OAR 2019 Plattegrond en deelnemers

Ook met behulp van de mobiele telefoon kan tijdens de route de deelnemers eenvoudig gevonden worden. Via deze link Deelnemers opent een overzicht van de deelnemende locaties met links naar de bijbehorende routekaartjes.

Op de pagina Kunst van Leden van deze website kunt u alvast een voorproefje zien van het werk van sommige kunstenaars.