Genieten van kunst…

Van het bestuur

Het bestuur van de WKK nodigt u van harte uit om mee te doen aan de Lente expositie op 4 en 5 april 2020. Wij zijn verheugd u te melden dat de WKK een bijdrage van € 250,- voor deze expositie van de Stichting Nationale Feest Dagen heeft ontvangen. De opening van de expositie zal zijn op vrijdag 3 april om 17:00 uur en zal verricht worden door wethouder Martin Kraaijestein.

De Jaarvergadering van de WKK vindt plaats op 17 maart a.s. om 19:30 uur in de Immanuëlkerk. De stukken voor de jaarvergadering ontvangt u separaat medio februari.

Verder willen wij u attenderen op de lezing over de brieven van Vermeer door Wendy Fossen op 13 februari a.s. om 19:30 uur in de Immanuëlkerk, Prinses Beatrixlaan 2, Waddinxveen. Voor meer informatie >>>>>.

Lente expositie in de Remonstrantse kerk

2020 het jaar waarin 75 jaar bevrijding op veel manieren zal worden herdacht en gevierd.
De Lente expositie van de Waddinxveense Kunst Kring heeft dit jaar het thema “Vrijheid” in de ruimste zin van het woord.
De Lente expositie vindt dit jaar plaats van vrijdag 3 april t/m zondag 5 april en leden kunnen tot 1 maart 2020 inschrijven.  Meer informatie en inschrijfmogelijkheden vindt u via de onderstaande buttons.

Expositiekalender 

Om van de laatste exposities op de hoogte te blijven kunt u via het blok “Lopende Exposities” op de home pagina direct naar de site met de expositiekalender gaan.  Voor de actuele expositiekalender >>>>>

Nieuwsbrief op papier:  WKK Nieuwsbrief nr 279 februari 2020