Genieten van kunst…

Locaties van exposities in Waddinxveen en regio

Op diverse locaties in Waddinxveen en in de regio worden doorlopend of kortstondig een aantal exposties gehouden of vinden er evenementen plaats die een relatie met kunst hebben.

In openbare gelegenheden kunt u deze exposties bezoeken om tijdens een etentje mede te genieten van de kunstwerken die daar tentoongesteld worden.

Exposanten:  Bea van Kempen en Nathalie Verkade

Periode:         1 december tot 1 mei 2020

Tot mei 2020 hangen de schilderijen van Bea van Kempen en Nathalie Verkade bij Easy Dinner aan de Nesse in Waddinxveen. Bezichtiging tijdens openingstijden.

De grote schilderijen van Bea met o.a. portretten hangen in het voorgedeelte. Nathalie heeft haar ‘muizenissen en vogelgeluk’ een plaatsje gegeven in het achtergedeelte van het restaurant.

Dus bij het (kerst)diner of gewoon een lekker kopje koffie kunt u genieten van de sfeervolle werken van dit tweetal.

        

Expositiekalender 2020

tot 1 maart                   Jaap de Jong, Rob Kempkes en Lies van Straalen exposeren met gevarieerde schilderijen in de hal van de flat aan de Zuidplaslaan te Waddinxveen.

tot 1 maart                   Paula van Doorn exposeert in de hal van Zorgcentrum Souburgh aan Prins Bernhardlaan 2 te Waddinxveen.

tot 1 maart                   Henk Bloks exposeert met zijn sprekende keramische beelden in Galerie Bleiswijk aan Hoekeindseweg 26A te (2665 KD) Bleiswijk.         Voor meer info: www.galeriebleiswijk.nl

tot 1 mei                       Bea van Kempen en Nathalie Verkade exposeren met hun schilderijen in restaurant Easy Dinner aan de Nesse in Waddinxveen.  Bezichtiging tijdens openingsuren.

vanaf 1 maart               Randy de Leeuw exposeert met gevarieerde schilderijen in Medisch Centrum West aan de Mozartlaan te Waddinxveen.

vanaf 1 maart             Aart van Hees exposeert in de hal van Zorgcentrum Souburgh  aan Prins Bernhardlaan 2 te Waddinxveen.  Bezichtiging tijdens openingsuren.