Genieten van kunst…

Locaties van exposities in Waddinxveen en regio

Op diverse locaties in Waddinxveen en in de regio worden doorlopend of kortstondig een aantal exposties gehouden of vinden er evenementen plaats die een relatie met kunst hebben.

In openbare gelegenheden kunt u deze exposties bezoeken om tijdens een etentje mede te genieten van de kunstwerken die daar tentoongesteld worden.

Foto-expositie in de raamvitrines van Cultuurhuys De Kroon

Vanaf 26 oktober tot 7 januari 2021 exposeert Anne Marie Boere (uit Oudewater) met foto’s in de raamvitrines in de Cultuurhuys De Kroon aan het Gouweplein in Waddinxveen.

De passie van Anne Marie Boere is fotograferen. Haar hart ligt vooral bij (creatieve) natuurfotografie.

Ze vindt het heerlijk om op pad te gaan in de natuur, zoekend naar onderwerpen die haar aanspreken. Dat kan variëren van dauwdruppels op een blad tot een zwerm vogels. Fotografie geeft haar rust, door helemaal op te gaan in een bepaald onderwerp.

“De uitdaging vind ik iets te creëren wat op het eerste gezicht niet zichtbaar is. Ik kan erg genieten om daarmee te experimenteren. Het levert vaak unieke beelden op, wat mij juist aanspreekt”, aldus Boere. 

 

                       

Expositie in de trapvitrines van Cultuurhuys De Kroon

Vanaf 26 oktober tot 7 januari 2021 exposeert Frans Rurup in de trapvitrines van De Kroon.

Wat mij aantrekt in het beeldhouwen is het ruimtelijke, het werken met de drie dimensies van de vorm aldus Frans Rurup.

Het idee wat je hebt omzetten in een vorm is een proces van de juiste steen vinden en de vorm uit je hoofd naar de steen brengen.

De expositie is tijdens openingstijden van de Kroon vrij toegankelijk.

            

                              

Expositiekalender 2020

Binnenkort: digitale expositie van het thema “VRIJHEID”

Op dit moment worden er geen exposities gehouden op andere locaties in Waddinveen door leden van de Waddinxveense Kunstkring.