Genieten van kunst…

Locaties van exposities in Waddinxveen en regio

Op diverse locaties in Waddinxveen en in de regio worden doorlopend of kortstondig een aantal exposties gehouden of vinden er evenementen plaats die een relatie met kunst hebben.

In openbare gelegenheden kunt u deze exposties bezoeken om tijdens een etentje mede te genieten van de kunstwerken die daar tentoongesteld worden.

Exposant:   Janny Buijs

Periode:     tot eind december 2019

Binnen in de trapvitrines en buiten in de meeste raamvitrines van Cultuurhuys De Kroon in Waddinxveen is een nieuwe kunstcollectie te zien.

Janny Buijs laat een klein overzicht van haar werk zien: kleurige oliepasteltekeningen, acrylschilderijen geïnspireerd op het thema dans, zeefdrukken, keramieken en bronzen beeldjes en een kleurige torso. De binnenexpositie is gratis te bezichtigen tijdens openingstijden van Cultuurhuys De Kroon.

Exposant:   Annemiek van Eeden

Periode:     1 augustus tot 1 december 2019

Bij restaurant Easy Dinner aan de Nesse in Waddinxveen hangt een nieuwe kunstcollectie aan de wanden

De elf foto’s gaan qua ontwerp ‘alle kanten op’ van landschappen tot architectuur, bomen en lijnenspellen. De favoriet van Annemiek is een foto van de Rotterdamse kubus woningen die zo door haar is gefotografeerd dat het symmetrisch lijkt. Echter als je goed kijkt, zie dat het niet zo is. Kortom laat je verrassen.

Exposant:   Anet Terra en Frederiek van der Linden

Periode:     tot eind december 2019

Mooie foto’s van Anet Terra en Frederiek van der Linden bij Bastiaan Optiek aan de Groensvoorde in Waddinxveen

Lekker kijken bij een kop koffie en wat lekkers !

 De expositie is gratis te bezichtigen tijdens openingstijden van Bastiaan Optiek

        

Expositiekalender 2019/2020

tot 1 december           Annemiek van Eeden exposeert met foto’s in restaurant Easy Dinner aan de Nesse in Waddinxveen

tot 28 december         Janny Buijs exposeert met een klein overzicht van haar werk in de trapvitrines en daarbij ook in de meeste raamvitrines van Cultuurhuys De Kroon in Waddinxveen

tot 28 december         Anet Terra en Frederiek van der Linden exposeren hun foto’s bij Bastiaan Optiek aan de Groensvoorde in Waddinxveen

tot 6 januari                 Cootje Vreedenduin exposeert met schilderijen in Brasserie Het Zonnehuis aan Dillenburgsingel 5 te Vlaardingen (3136EA)

tot 22 januari               Nelly van der Spek exposeert met gevarieerde schilderijen bij Medisch Centrum West aan de Mozartlaan 2-4 in Waddinxveen.

tot 1 maart                   Jaap de Jong, Rob Kempkes en Lies van Straalen exposeren met gevarieerde schilderijen in de hal van de flat aan de Zuidplaslaan te Waddinxveen.

tot 1 maart                   Paula van Doorn exposeert in de hal van Zorgcentrum Souburgh aan Prins Bernhardlaan 2 te Waddinxveen.