Genieten van kunst…

   Waddinxveense Kunst Route 

De Waddinxveense Kunst Route, voorheen de Open Atelier Route, is een populaire route om kennis te maken met de Waddinxveense kunstenaars en hun getoonde kunstwerken. Om de twee jaar organiseert de Waddinxveense Kunst Kring deze route waarin deze kunstenaars hun woonhuizen, tuinen of ateliers openstellen of in gemeenschappelijke ruimtes voor belangstellenden.

Waddinxveense Kunst Route op zaterdag 9 en zondag 10 oktober 2021

De berichten over corona worden steeds positiever. Steeds meer kunnen we naar het normaal. De voorspelling is dat iedereen zijn tweede prik heeft in september. Daarom kunnen we als WKK ook gelukkig steeds meer naar de gebruikelijke activiteiten.

Zoals de tweejaarlijkse Waddinxveense Kunst Route, voorheen de Open Atelier Route. Dit jaar is deze gepland op 9 en 10 oktober met de officiële opening in de middag van 8 oktober. Eindelijk weer een ‘gewone’ expositie. Ook dit jaar wordt getracht een aantal gemeenschappelijke ruimtes te organiseren waarin meerdere kunstenaars bij elkaar kunnen exposeren. Dat is de reden waarom we de naam hebben veranderd naar Waddinxveense Kunst Route. Dit dekt de lading beter. Uiteraard is het ook mogelijk om thuis, alleen of met meerdere personen, te exposeren. Alhoewel de gemeenschappelijke ruimtes beperkt zijn, zal er alles aan gedaan worden om een ieder zoveel mogelijk naar de zin te maken.

Op de pagina Kunst van Leden van deze website kunt u alvast een voorproefje zien van het werk van sommige kunstenaars.

Informatie WKK leden 

Beste kunstenaars,

Zoals gemeld in onze nieuwsbrief, zijn wij gelukkig weer in staat om weer een expositie te organiseren. In dit geval de Waddinxveense Kunst Route op 8 en 9 oktober.

Ook pakken we weer uit met de publiciteit, zodat elke inwoner van Waddinxveen en omstreken op de hoogte is van deze expositie. Over het hoe en wat berichten we in een later stadium. Het plan is in ieder geval om weer boekenleggers te maken voor alle deelnemers, met daarop twee afbeeldingen van het werk van de desbetreffende kunstenaar. Verdere informatie volgt ook hierover.

Kortom, laat je niet weerhouden en meld je aan via de link Inschrijfformulier Kunst Route 21

Dit formulier kunt u ook invullen en op genoemd adres in de bus stoppen of als dit ook nog problemen mocht geven kunt u uw gegevens ook rechtstreeks mailen naar Jessica. Graag willen we ook nog wijzen op het feit dat als u niet thuis kunt of wilt exposeren wij zorgen voor gemeenschappelijke ruimten.

Gelieve uw aanmelding voor 22 juli bij Jessica in te leveren.

Haar emailadres is: aanmeldenWKK@hotmail.com

En haar postadres is: Zuidkade 73 in Waddinxveen (2741 JC)

Let op: bij grote belangstelling is de volgorde van inschrijving bepalend.

Doe mee en laten we weer exposeren, collega kunstenaars weer zien, geïnteresseerden ontmoeten, erop uit. Heerlijk toch!