Genieten van kunst…

Digitale expositie “VRIJHEID”

Voorinformatie

Door de corona crisis kon helaas de geplande expositie “Vrijheid” in de Remonstrantse kerk, zoals vele activiteiten rondom de 75 jarige bevrijding, geen doorgang vinden.

Er waren al kunstwerken voor dit thema gemaakt en daarom heeft de WKK besloten om deze expositie toch af te ronden en deze in digitale vorm te presenteren.

Op dit moment is de Waddinxveense Kunst Kring bezig met de opbouw van de expositie in het teken van 75 jaar Vrijheid. Wethouder M. Kraaijestein van de gemeente opent deze op 1 oktober 2020 op de website van de kunstkring.

Exposities algemeen

De Waddinxveense Kunst Kring exposeert een aantal maal per jaar op verschillend locaties in Waddinxveen.
Er worden zowel schilderijen als foto’s, sieraden en ruimtelijk werk tentoongesteld.

Binnenkort wordt u van harte uitgenodigd om achter de virituele deur van de Remonstrantse kerk te komen kijken en te genieten van de digitale expositie “VRIJHEID

In de Remonstrantse kerk vindt ieder jaar de lente expositie plaats.

Tevens worden er door leden doorlopend  exposities gehouden in besloten ruimten op diverse locaties in Waddinxveen. Deze zijn terug te vinden in de expositiekalender

Ook zijn er regelmatig exposities van WKK leden in openbare gelegenheden in Waddinxveen, zoals “Cultuurhuys De Kroon”, “Koffie bij Bastiaanse” en “Easy Dinner”. Bezichtiging tijdens openingsuren.