Genieten van kunst…

Schilderlessen en Evenementen in Waddinxveen en regio

Intuïtief  schilderen

het jaar door, met en door Annerie Mol…..vanaf november tot maart/april in haar atelier in Waddinxveen maar ook “aan de vogelplas” in Reeuwijk. En vanaf mei/juni op vakantie workshop van een week in Hongarije, vlakbij het Balatonmeer. Vanuit je gevoel ben je actief met kleur, vorm, contrast en balans. Spelenderwijs reikt Annerie technieken aan die voor jou van toepassing zijn.

Ook worden er workshops met verschillende materialen en technieken gehouden in haar atelier in Waddinxveen

Voor meer informatie voor schilderlessen en workshops zoals kosten, locatie etc. of opgeven zie haar website anneriemol.com/workshops

Lezingen (niet door WKK)

In het najaar van 2019 start bij Stichting Vonk de eerste reeks lezingen “Kijken naar Schilderkunst” over de collectievorming van de beroemdste musea in Europa w.o. Rusland en Noord-Amerika. Deze lezingencyclus bevat acht ochtenden en een dagexcursie, vindt plaats in Cultuurhuys de Kroon en wordt gegeven door Carina Mathot, beeldend kunstenaar en docente beeldende vorming en kunstbeschouwing. Voor het exacte programma kunt u contact opnemen met Stichting Vonk, Gouweplein 1. Er zijn nog plaatsen beschikbaar.