Genieten van kunst…

Schilderlessen en Evenementen in Waddinxveen en regio

Intuïtief  schilderen

het jaar door, met en door Annerie Mol…..vanaf november tot maart/april in haar atelier in Waddinxveen maar ook “aan de vogelplas” in Reeuwijk. En vanaf mei/juni op vakantie workshop van een week in Hongarije, vlakbij het Balatonmeer. Vanuit je gevoel ben je actief met kleur, vorm, contrast en balans. Spelenderwijs reikt Annerie technieken aan die voor jou van toepassing zijn.

Ook worden er workshops met verschillende materialen en technieken gehouden in haar atelier in Waddinxveen

Voor meer informatie voor schilderlessen en workshops zoals kosten, locatie etc. of opgeven zie haar website anneriemol.com/workshops

Schilderlessen

Erik van Elven geeft al zo’n anderhalf jaar schilderles in Voorhout en verschillende keren is er door leden van de Kunstkring aangegeven dat ze het jammer vonden dat hij niet dichterbij les gaf. In september gaat die wens in vervulling, op de zaterdagmiddag van 14:45 tot 17:15 uur begint hij dan met schilderlessen (olie- of acrylverf) in het atelier van Nelly Geluk, Harderwijkstraat 4, Gouda. Er zijn 10 lessen, te beginnen met portretschilderen, gepland.

Voor meer informatie voor wat betreft kosten etc. of opgeven via email vanelvenart@gmail.com of via zijn website erikvanelven.com/blog/schilderles-gouda

Lezingen (niet door WKK)

In het najaar van 2019 start bij Stichting Vonk de eerste reeks lezingen “Kijken naar Schilderkunst” over de collectievorming van de beroemdste musea in Europa w.o. Rusland en Noord-Amerika. Deze lezingencyclus bevat acht ochtenden en een dagexcursie, vindt plaats in Cultuurhuys de Kroon en wordt gegeven door Carina Mathot, beeldend kunstenaar en docente beeldende vorming en kunstbeschouwing. Voor het exacte programma kunt u contact opnemen met Stichting Vonk, Gouweplein 1. Er zijn nog plaatsen beschikbaar.